Home Over IBC Gemeente/scholen Bedrijfsuitjes Honkbalclinics Tarieven Multimedia Over Percy Isenia
 
Gemeente/scholen

De sportafdelingen van de gemeenten en Isenia Baseball Clinics hebben samen dezelfde doelstelling en dat is het optimaal stimuleren van sport voor volwassenen, maar vooral voor de jeugd. Daarom gaat Isenia Baseball Clinics overeenkomsten aan met de gemeenten om deze doelstelling te bewerkstelligen. Via deze weg zal de gemeente aangespoord worden tot de organisatie van meer honkbalactiviteiten binnen de gemeente, de jeugd meer aan het bewegen krijgen en de honkbalsport maximaal trachten te promoten.

De gemeente huurt Isenia Baseball Clinics in om kwalitatief hoogwaardige honkbalclinics of juist clinics puur met het oog op plezier, weg te zetten voor bepaalde doelgroepen die de gemeente in ogen heeft. Voorbeelden hiervan zijn clinics voor scholen en buurtcentra.

Door de ervaring en expertise van Percy Isenia en het grote bereik van de gemeenten zal dit leiden tot een grotere bekendheid van de sport, meer leden bij de honk- en softbalverenigingen, wat op zijn beurt weer zorgt voor een groei in het ledental van de honkbalbond.

Enkele gespecificeerde clinics die Isenia Baseball Clinics voor de gemeente kan uitvoeren buiten het keuzepakket staan hieronder vermeld.

AllochtonenHonkbal voor allochtonen
Honkbal heeft weinig tot geen bekendheid onder de allochtone jongeren (met uitzondering van Antilliaanse jongeren). Isenia Baseball Clinics kan clinics geven op sportvelden of zalen van buurtcentra en scholen. Dit kan bijvoorbeeld als naschoolse activiteit. Facetten als een grotere algemene sportkennis, integratie en sociale waarden zullen hierin een belangrijke rol spelen. Sport is de ideale manier om deze facetten mee te behandelen en te bewerkstelligen.

Honkbal voor probleemjongeren
Ook biedt Isenia Baseball Clinics clinics aan groepen probleemjongeren. Er kan een gericht clinicschema vervaardigd worden, speciaal voor deze groepen jongeren.

SchoolclinicsSchoolclinics
Heeft u als school interesse in honkbalclinics en wilt u een tophonkballer uw scholieren laten trainen onder het mom van een bepaald thema? Neem dan contact op met Isenia Baseball Clinics. U kunt ook uw gemeente raadplegen en informeren naar de mogelijkheden vanuit de gemeente voor uw school.

Multimedia

Multimedia

Recensies

Bekijk hieronder enkele recensies over Isenia Baseball Clinics.

- ING Nederland
- Hsv Blue Birds like IBC
- Oosterhout in beweging
- Pragmagroep
- Actief met basisschool in Spijkenisse
- Nederlands Team geeft les aan kinderen

Terug naar top van pagina Terug naar top van pagina