Home Over IBC Gemeente/scholen Bedrijfsuitjes Honkbalclinics Tarieven Multimedia Over Percy Isenia
 
Disclaimer

Intellectueel eigendom
Alle intellectuele eigendomsrechten op deze internetsite komen uitsluitend toe aan Isenia Baseball Clinics. Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze internetsite worden verveelvoudigd of openbaargemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Isenia Baseball Clinics.

Aansprakelijkheid
Deze website is met grote zorgvuldigheid gemaakt. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Isenia Baseball Clinics is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Privacybeleid
Isenia Baseball Clinics respecteert uw privacy en behandelt door u verstrekte persoonsinformatie vertrouwelijk. Wanneer u op deze website gebruik maakt van een formulier om informatie aan te vragen, registreert Isenia Baseball Clinics uw gegevens in een informatiesysteem. Op basis daarvan wordt uw vraag verwerkt. De door u verstrekte gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Bezoekersregistratie
Van bezoekers aan de website van de Isenia Baseball Clinics worden algemene gegevens bijgehouden, zoals informatie over het aantal keren dat een pagina wordt bezocht. Het doel hiervan is om de inrichting van de Isenia Baseball Clinics-website te optimaliseren.

Multimedia

Multimedia

Recensies

Bekijk hieronder enkele recensies over Isenia Baseball Clinics.

- ING Nederland
- Hsv Blue Birds like IBC
- Oosterhout in beweging
- Pragmagroep
- Actief met basisschool in Spijkenisse
- Nederlands Team geeft les aan kinderen

Terug naar top van pagina Terug naar top van pagina