Home Over IBC Gemeente/scholen Bedrijfsuitjes Honkbalclinics Tarieven Multimedia Over Percy Isenia
 
Honkbalclinics

Maak hieronder een keuze.

Privéclinics Groepsclinics

Coach de coaches
Zijn er genoeg enthousiaste ouders zonder honkbalervaring die willen helpen tijdens de trainingen, maar de kinderen leren niets bij en worden ze niet beter? De huidige trainers/coaches binnen uw vereniging kunnen goed honkballen, maar weten eigenlijk niet hoe ze een goede training moeten plannen en afwerken? Isenia Baseball Clinics weet hoe moeilijk het is om competente trainers en coaches te vinden voor uw (jeugd)teams binnen de vereniging en biedt u hetvolgende aan:

U heeft nu de mogelijkheid om de startende maar ook de ervaren jeugd- en seniorentrainer/coaches binnen uw honk- en softbalvereniging een trainer/coach cursus aan te bieden. Tijdens deze cursus leren de trainer/coaches hoe zij het beste resultaat uit hun spelers/speelsters kunnen halen. Dit gebeurt door middel van leuke, leerzame en innovatieve trainingsvormen waarbij plezier en gericht trainen voorop staan.

De planning en benadering van een training verschilt aanzienlijk per team en leeftijdcategorie. Er wordt dus focus gelegd op de doelgroep waar de training voor bedoeld is. Op het gebied van tactiek en strategie valt er veelal veel winst te boeken en er kan dus tijdens de cursus aandacht aan besteed worden.

Wanneer een specialistische pitcher- en catchertrainingen gewenst is, dan zorgt IBC voor een tophonkbal international die over de competenties beschikt de kneepjes van dit vak optimaal over te brengen aan de trainer/coaches.

De cursus wordt aangeboden in 4 sessies van 1,5 uur die opgedeeld worden in alle belangrijke facetten van het honkbal en gericht op het niveau van de trainer/coaches en de te trainen groep.

Wenst u een andere indeling van de sessies dan is dat altijd bespreekbaar. Uiteraard komt Isenia Baseball Clinics de cursus uitvoeren bij u op het honkbalcomplex. Er zijn meerdere instanties die trainer/coach cursussen aanbieden, maar de ervaring leert dat deze veel duurder zijn en minder doelgericht werken.

Privéclinics
Heb jij het gevoel dat je niet genoeg traint, dat je niets meer kan leren van je huidige trainer, of wil je gewoon snel beter worden? Neem dan nu contact op met Percy Isenia van Isenia Baseball Clinics en vraag een privéclinic aan! Percy Isenia zal hoogst persoonlijk met je gaan werken op de punten waarop jij denkt dat je ze nodig hebt. Uiteraard kan je Percy ook laten beslissen waar jij nog wel wat extra aandacht voor nodig hebt. Het mooie is dat je niet eens ver hoeft te reizen want Percy komt naar jou toe!

Privé pitchingclinics
Hiervoor geldt hetzelfde als hierboven, behalve dan dat je nu een clinic krijgt van een Nederlandse toppitcher. Uiteraard zal Percy Isenia zelf ook aanwezig zijn en zal hoogst persoonlijk voor je gaan catchen.

Talentontwikkeling
Ben jij een honkbaltalent en wil je het maximale uit jezelf halen? Bij Isenia Baseball Clinics kan jij 1 op 1 gaan werken met Percy Isenia en leer je alle fijne kneepjes van het honkbalvak. Onderdelen zoals positioneren in het veld, honklopen en specifieke field- en slagtechnieken zullen hierin niet ontbreken. Dus neem contact op met Isenia Baseball Clinics en speel jezelf in de kijker bij de scouts!

Voorbereiding op try-outs
Ga jij dit jaar naar een try-out van een honkbalschool en wil je daar volledig voorbereid aankomen en wil je niet voor verrassingen komen te staan? Neem dan een try-out voorbereidingsclinic bij Isenia Baseball Clinics en vergroot je kans op toetreding tot de honkbalschool! Samen met Percy Isenia werk je alle onderdelen af die je ook bij de try-out zal krijgen. Percy heeft vaak bij deze try-outs als instructeur gestaan en weet hier dus alles vanaf. Na deze clinic ben je volledig voorbereid op de try-out en zal jij je zenuwen in bedwang kunnen houden, omdat je weet wat je te wachten staat en waar de instructeurs op letten.

Groepsclinics
Hieronder staan alle mogelijke clinics die in een groep afgenomen kunnen worden. Deze clinics zijn uiteraard te combineren met de opties uit het keuzepakket die wij op aanvraag aan u kunnen leveren. Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje, kijkt u dan even onder clinics voor bedrijven.

VerenigingenVerenigingen
Bent u een trainer/coach van een team binnen uw vereniging en lijkt u het leuk als Percy Isenia één of meerdere trainingen uw team leidt, of bent u als vereniging geïnteresseerd in een clinic van IBC voor uw vereniging? Neem dan contact op met Isenia Baseball Clinics en informeer naar de mogelijkheden.


Buurtcentra
De buurtcentra zijn ideale plaatsen om kinderen kennis te laten maken met honkbal. De kinderen kunnen vanuit deze introductie en eventuele vervolgclinics, doorstromen naar verenigingen. Wilt u een honkbalclinic voor uw buurtcentrum voor een betaalbare prijs? Neem dan contact op met Isenia Baseball Clinics!

Scholen Scholen
Heeft u als school interesse in honkbalclinics en wilt u een tophonkballer uw scholieren laten trainen onder het mom van een bepaald thema? Neem dan contact op met Isenia Baseball Clinics. U kunt ook uw gemeente raadplegen en informeren naar de mogelijkheden vanuit de gemeente voor uw school.

Detentie centra
In 2012 is Isenia Baseball Clinics gestart met het geven van honkbalclinics in justitionele (jeugd)inrichtingen. Tijdens deze clinics ervaren de jongeren en/of volwassenen de basisprincipes van het honkbalspel met de daarbij behorende aspecten als onderling respect en teamwork.


Staat het soort groepsclinic dat u wilt afnemen niet in dit rijtje en/of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Isenia Baseball Clinics. De situatie wordt dan besproken en streven we naar een overeenkomst die beide partijen zal schikken.

Multimedia

Multimedia

Recensies

Bekijk hieronder enkele recensies over Isenia Baseball Clinics.

- ING Nederland
- Hsv Blue Birds like IBC
- Oosterhout in beweging
- Pragmagroep
- Actief met basisschool in Spijkenisse
- Nederlands Team geeft les aan kinderen

Terug naar top van pagina Terug naar top van pagina